divendres, 14 de juny del 2013

Avís a futurs navegants

Tots nosaltres som individus autònoms que vivim dia a dia experiències pròpies i intransferibles, però també ens relacionem amb altres persones, sobretot les que ens són més properes. Gràcies a les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, també podem relacionar-nos i treballar conjuntament amb persones que són lluny de nosaltres i, malgrat la distància física, els podem sentir propers a causa de la constant comunicació, la col·laboració diària i el suport mutu que ens oferim. Aquesta és la situació que se'ns va presentar just quan iniciàvem l'assignatura Competències TIC en llengua i literatura catalanes, i la que feliçment s'ha donat al llarg de tot el semestre. 

Durant el curs aprendreu molt sobre aquestes tecnologies, però també i sobretot aprendreu a treballar en equip i a aprofundir en l'anàlisi de les qüestions que us sorgeixin al llarg de l'assignatura. Competències TIC us proporcionarà totes les eines necessàries per aprendre a realitzar un bon projecte acadèmic en grup. El consultor us hi anirà introduint pas a pas, i fareu bé de llegir atentament totes les indicacions que us donarà.

Aquest és el nostre avís a futurs navegants: sigueu constants i clars en la feina, i francs i respectuosos amb els companys. Al principi de ben segur que anireu perduts i atabalats, però ja veureu que de seguida agafareu el ritme i tot començarà a funcionar. No us amoïneu, aprendreu molt i tot sortirà bé! A més, si us passa com a nosaltres, gaudireu de la coneixença d'unes bellíssimes persones i al damunt us divertireu.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada