dissabte, 15 de juny del 2013

Comiat

Ja hem arribat al cim de la muntanya. Ara respirem profundament i els pulmons se'ns omplen d'alegria, satisfacció i tranquil·litat per haver pogut arribar al final del trajecte, tots plegats, i veure que els esforços realitzats durant tota l'expedició han valgut molt la pena, ja que els resultats aconseguits han estat molt positius.

Un cop presentat el nostre projecte Literatura noucentista en català i europea i havent deixat un avís a futurs navegants, només ens resta dir que l'experiència ha estat més que enriquidora. Tenim l'esperança que hi hagi lectors encuriosits que trobin altres respostes, la nostra n'és una però hi ha tot un ventall de possibilitats. Hem après a utilitzar noves eines que, d'ara endavant, ens resultaran molts útils a l'hora de realitzar altres treballs amb precisió, ens facilitaran algunes tasques i ens permetran estalviar temps que podrem invertir en altres activitats. També hem après a treballar en equip i a distància, la qual cosa és vital tenint en compte que estudiem a la UOC.

Esperem que el nostre projecte resulti interessant a qui el llegeixi i que serveixi com a exemple o guia als futurs alumnes de Competències TIC en llengua i literatura catalanes. Veureu que és una assignatura totalment necessària i útil, i no ho és únicament pel tipus de metodologia d'estudi que s'empra a la universitat, sinó que ho és també en alguns àmbits de la nostra vida quotidiana. En l'aspecte professional, eines com el Gantter poden resultar molt útils per organitzar les tasques a fer, tant si es treballa en equip com si es fa individualment, ja que permet fer una planificació i un seguiment de tota la feina. En la vida privada, és molt possible que molts de nosaltres seguim utilitzant el Zotero. Sovint fa falta un lloc on tenir els recursos guardats, i amb aquesta eina, per exemple, pots tenir ben endreçada una petita biblioteca particular o, fins i tot, compartir-la amb la família o els amics.

Aquesta ha estat la nostra última entrada al blog, i cal que ens acomiadem. Aquest comiat però mai s'aturarà, tot i que pugui sonar com un tòpic, no creiem que sigui un adéu, sinó un a reveure, és molt possible que al llarg d'aquesta carrera i d'aquest repte que ens hem proposat, ens anem trobant i compartint tot allò que aprenem.

Fins aviat!








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada