diumenge, 19 de maig del 2013

Propostes de millora

Ja hem arribat a la PAC 3. No ens ha resultat gaire fàcil la confecció de la nostra Wiki degut a problemes inesperats com per exemple: la pèrdua de dades, dificultats amb el programa Gantter (des d'on organitzàvem les tasques i feines a realitzar dia rere dia), problemes en un dels nostres ordinadors, etc. Tot això ha obstaculitzat que duguéssim a terme la feina que teníem tan ben programada. Amb la resolució de tots aquests entrebancs estem demostrant la nostra paciència, la força i les ganes de fer un bona feina i seguir endavant malgrat aquests inconvenients d'última hora.
Podríem incloure com a proposta de millora el fet de procurar que tots aquests entrebancs inesperats no tornin a succeir en un futur proper. Gràcies a l'experiència obtinguda a l'haver hagut de solucionar les dificultats que se'ns anaven presentant, podem dir que ara som més prudents i parem més atenció en aspectes determinats a mesura que anem realitzant les activitats.
La redacció dels punts que componen el nostre projecte ja gairebé està enllestida, només ens falta fer una repassada general i acabar de polir alguns aspectes que creiem que poden millorar. Les cerques escollides ens han ajudat molt a l'hora de decidir els títols de l'índex. Cada un de nosaltres ha tingut assignades unes tasques concretes i tot ha anat seguint el seu curs, exceptuant els imprevistos citats abans.
Ara estem en un moment delicat: decidir el més essencial de cada punt, mirar de no repetir paràgrafs, procurar que hi hagi una bona coherència en els escrits i una bona presentació en general.


Coherència en els escrits

1 comentari:

  1. Certament, hem patit alguns entrebancs, la majoria deguts a imprevistos. Però també hem tingut problemes derivats de no haver llegit prou atentament el redactat de les PAC i les indicacions del consultor. Parlo sobretot per mi, però crec que a tots quatre ens ha passat una mica el mateix. Per part meva, faig propòsit d'esmena en aquest tema.

    ResponElimina