dilluns, 15 d’abril del 2013

Presentació


Benvinguts al nostre blog: hi teniu la porta oberta!

El nostre nom és Aloma. Us deveu preguntar per què vam escollir anomenar-nos així, oi? Com segur que sabeu, Aloma és el títol d’una de les novel·les més conegudes i de més ressò de l'escriptora barcelonina Mercè Rodoreda. Entre moltes altres propostes que ens vam anar fent entre nosaltres, vam escollir batejar-nos amb aquest nom perquè vam creure que era una bona manera d'homenatjar la dona i escriptora que va ser Mercè Rodoreda, una de les més grans autores de les lletres catalanes.

Els membres d'Aloma som: Eva Brucet, Marc Guarro, Mariona Paüls i Mercè Sanromà. La Mariona va proposar el tema del projecte (el Noucentisme com a moviment literari en català i europeu) i a tots ens va semblar molt correcte. En Marc és un geni treballant. L’Eva és viva com la fam. I la Mercè, que va resultar unànimement escollida com a coordinadora del grup, té molta empenta i voluntat.

Avui estem molt contents d’haver creat aquest blog i d'haver-nos presentat. Ens agradaria seguir compartint amb vosaltres les tasques que durant el curs haurem d'anar realitzant, els nostres dubtes i preguntes, els pensaments, els canvis... i tots els fets que de ben segur aniran passant.

Aquesta és una nova experiència per a tots quatre, el primer treball virtual en grup, i estem segurs que serà del tot apassionant. Pensem que amb les tasques que se'ns han encomanat anirem descobrint noves facetes i aptituds pròpies, tant individualment com pel que fa al grup. Estem del tot convençuts que acabarem fent una bona pinya!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada