diumenge, 21 d’abril del 2013

Informació


En aquest apartat cal que parlem sobre la cerca d'informació, el seu tractament, la organització, presentació, etc.

Pel que fa a la cerca d'informació, aquest ha estat feta per tots els membres del grup. Hem après noves tècniques per buscar informació a la xarxa, usar paraules clau i connectors (booleans, de proximitat...). També hem après a "separar el gra de la palla" i detectar quines són fonts d'informació fiables i quines no.

En relació al tractament i organització de la informació, l'àrea de fitxers de l'aula ha estat la nostra eina més usada: és aquí on hem col•locat la documentació que s'ha anat generant i des d'on l'hem anada treballant i modificant. També ha estat important la descoberta del Zotero, ja que ha resultat molt útil per desar totes les referències bibliogràfiques que utilitzarem al llarg del projecte. 

Finalment, la presentació: un cop hem recopilat totes les dades, hem cregut convenient que calia ser rigorosos amb la presentació. Pensem que no tan sols el contingut és important, sinó que la manera de presentar-ho, la imatge i l'estètica també és important. Hem procurat que la informació segueixi un format, que quedi uniforme, neta i polida.  En definitiva, que quan hom la tingui al davant, resulti pràctica i de bon llegir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada