divendres, 19 d’abril del 2013

Comunicació a la xarxa

La realització d'un treball en equip a través de la xarxa és molt diferent a la realització que es fa en un projecte presencial, en contacte físic amb les persones. Per a fer-ho virtualment, calen unes eines diferents - sovint desconegudes- i una dinàmica de treball molt diferent de la tradicional. 

Per a organitzar i realitzar tota la feina, cal estar en constant comunicació. Però no només cal estar connectat, sinó que cal que aquesta comunicació sigui clara i fluïda, per tal que les converses portin a unes conclusions i a uns acords. La virtualitat i les diverses franges horàries de connexió fan que la gestió dels temps sigui un aspecte molt important, de manera que cal organitzar-lo i planejar-lo bé, del contrari pot conduir a grans dificultats per al compliments de terminis de les tasques.

El grup Aloma, des del principi, vam acordar que la comunicació era de vital importància, per això tots ens connectem diàriament, revisem els missatges que han deixat els companys d'equip i fem de manera individual les nostres aportacions. De totes maneres, ens queda molt camí per recórrer, ja que tots els membres de l'equip som novells, la virtualitat en ocasions ens va una mica grossa i ens resta molt per aprendre. Però per això som aquí: esperem que aquest projecte ens serveixi per fer-nos una mica més savis dins del món de la comunicació a la xarxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada