dijous, 25 d’abril del 2013

Planificació i gestió de grup


Què cal fer? Com ho hem de fer? Qui ho ha de fer? Quant de temps necessitem per fer-ho?  Aquestes preguntes i d’altres de ben segur que les pensem i les plantegem en el grup quan ens toca planificar i gestionar el nostre projecte.
Es tracta de seguir les activitats i els exercicis encomanats pel nostre consultor. Està clar que hem de començar a prendre decisions i tenir ja un índex més establert i definit per tots quatre. Les cerques ja les tenim, i molt títols i punts a desenvolupar, també. Tenim un tema meravellós i més que definit! Tirem doncs endavant, acabem d’arrodonir l’índex que en realitat serà la base del nostre treball. Disposem de moltes idees, tenim estratègies a seguir, objectius, sabem que podem arribar a bons resultats perquè disposem de les eines.
Amb la planificació, que ja l’hem comentat en altres ocasions, desenvoluparem i definirem la literatura  noucentista i la seva relació amb la política i la geografia. Arribarem a ser una mica més savis gràcies al treball ben planificat, gestionant els entrebancs, muntant un gran escenari de millores, gestionant les necessitats que se’ns presentin i les carències, dissenyarem un bon pla d’acció i, per dir-ho de forma poètica, arribarem al cel, un cel arrodonit per tot el grup Aloma. 


La llum dels pètals és la nostra llum!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada