dimecres, 17 d’abril del 2013

Planificació de les tasques

  • En primer lloc, farem un índex amb tots els apartats i punts concrets sobre el Noucentisme dins l’àmbit polític i geogràfic, amb  els seus corresponents títols, sempre tenint com a referents el territori català i el continent europeu..
  • Seguidament, escriurem la introducció explicant els fonaments del nostre treball i els nostres objectius. Explicarem breument els motius que ens van dur a escollir el tema del nostre treball i la idea de la literatura noucentista aplicada a la política dins d'uns marcs geogràfics concrets. Serà breu i concís. Ho farem com si es tractés d'un petit diari on explicarem com hem realitzat el nostre treball,  tot comentant les dificultats que ens hàgim pogut trobar, els avantatges... Explicarem què pretenem amb el nostre treball i què volem demostrar, però vigilarem de no desvelar el contingut del nostre treball (el desenvolupament) en aquesta introducció.
     
  • En tercer lloc redactarem el desenvolupament del treball, que serà la part més extensa, on introduirem i ampliarem els diferents apartats que haurem presentat a l’índex, exposarem les nostres opinions i farem referència als materials emprats com a fonts per poder dur a terme amb unes bases d'informació sòlides el nostre treball. Seran materials que tindrem a la nostra biblioteca per anar-los consultant en tot moment. Seran bibliografies, webgrafies i materials com ara revistes literàries, vídeos, etc.
  • Redactarem unes conclusions, una síntesi de totes les nostres aportacions fetes i explicades en el cos del treball. Haurem de fer una defensa de tot allò exposat en la part anterior i deixar clar el nostre punt de vista i opinió al respecte. Finalment, si es considera necessari, farem menció de manera molt breu de certs conceptes o idees que hàgim omès al llarg del treball (ja sigui per motius de temps o perquè no hàgim cregut adient desenvolupar tals punts).
  • La següent part serà la bibliografia i webgrafia, juntament amb altres material útils per al nostre treball, com escrits i revistes literàries, que ja tindrem assenyalades en les carpetes corresponents.
     
  • I per últim afegirem un annex on inclourem exemples, curiositats i anècdotes de l’època, comentaris d'autors sobre el moviment noucentista, anatemes, sentències o frases fetes d'alguns escriptors, etc.
Vegeu la planificació de les tasques de grup aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada