divendres, 26 d’abril del 2013

Propostes de millora

Hem arribat al final de la nostra segona PAC. Al llarg de tota la seva elaboració, que ha estat principalment a través d'activitats fetes conjuntament, hem après moltes coses, però també hem vist que cal millorar en alguns aspectes. Cal que apliquem mesures correctores en tot allò que fallem i per això ens proposem:

1. Millorar la comunicació: hem usat (i abusat) de l'espai de debat que hi ha a l'aula. Hem generat multitud de missatges que sovint ens han complicat més la feina que no pas facilitat. És per això que per a la propera fase creiem que hem d'utilitzar altres maneres de comunicar-nos, principalment en aquells moments en què estem connectats simultàniament. Hem d'incorporar el xat o hangout i evitar els missatges massius a l'espai de debat.

2. Millorar la distribució de les tasques: ara que ja ens coneixem més entre els membres del grup, ja sabem qui té més traça o menys a l'hora de redactar, corregir, tractar la informació, penjar els continguts...etc. Per això, en la propera PAC ens comprometem a repartir-nos millor la feina en funció de les nostres habilitats i capacitats.

3. Millorar el compliment dels terminis: fruit de la nostra inexperiència i de les dificultats que ens hem anat trobant, no hem estat prou realistes amb la gestió del temps i ens ha estat dificultós complir els terminis que ens havíem proposat. És per això que creiem que cal millorar i corregir aquests errors que hem comès i ser més realistes per a l'elaboració de la propera PAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada