dilluns, 13 de maig del 2013

Informació

El nostre projecte avança, no molt ràpidament perquè ens agrada fer les coses bé i a consciència, però sense aturar-nos i seguint un bon ritme de treball.
La primera part del projecte, la part més complicada i fonamental per a la creació d'un bon treball, va consistir en: fer cerques a internet per trobar recursos electrònics i webgrafies que ens aportessin suficient informació per a poder desenvolupar el text del treball i compartir-les entre nosaltres mitjançat Zotero; seguidament, vam haver de crear un índex que ens serviria d'estructura del projecte. Un cop fet això, ens vam repartir les diferents tasques a fer entre els quatre a través de correus electrònics i ens vam organitzar la setmana utilitzant Gantter per a crear un calendari de feines.
Aquesta part del projecte en la qual ens trobem ara, consisteix en la creació d'una wiki basada en el tema del nostre projecte: Literatura noucentista en català i europea. Ha calgut crear una portada, un espai de presentació on cada membre del grup es presenta breument, un índex amb les parts que conformen el treball i enllaços a cada una d'aquestes parts, els quals condueixen a altres espais de la wiki on desenvolupem la temàtica del treball. Cadascú ha fet les seves aportacions a la wiki i ha redactat parts del projecte, però aquests textos redactats individualment, alhora, han estat revisats pels altres components del grup i, si s'ha considerat necessari, s'hi han realitzat canvis i correccions, de manera que finalment els textos s'han realitzat grupalment. Durant tot el procés de creació del projecte hi ha hagut diàleg constant entre nosaltres quatre. Quan s'han fet correccions o aportacions als escrits dels companys sempre s'ha esperat a tenir el vistiplau de tothom.
Ara mateix la wiki està força avançada i només ens quedar revisar per últim cop el text i la forma del contingut per poder fer el lliurament de la versió definitiva.

1 comentari:

  1. Deixa-m'hi afegir una cosa, Mariona. En aquesta fase, en què efectivament hem hagut de redactar més textos en grup i més hem hagut de discutir sobre enfocaments i continguts, és quan més a prova s'ha posat el funcionament del grup. Jo crec que el grup Aloma ha demostrat una solidesa i una flexibilitat molt grans, i fins i tot en els moments de més tensió hem sabut sortir-ne victoriosos.
    Ara parlo només per mi: acostumat a treballar sol en el món de la llengua (la feina de corrector pot arribar a ser molt solitària), el treball en equip desenvolupat en aquest projecte m'està resultant d'un gran valor, a més d'una experiència gratificant.

    ResponElimina