dilluns, 27 de maig del 2013

Comunicació a la xarxa


Ja hem arribat a la fase final del nostre treball en grup i us diem de la mateixa manera que us vam dir a l'iniciar el blog que les portes segueixen obertes, entreu, exploreu, trobareu l'apartat de comentaris on hi podeu deixar les vostres opinions, escriure sobre tot allò que vulgueu, ho podem compartir!

Sincerament la nostra comunicació ha seguit sent més o menys constant al llarg de tot el procés del treball. Podem dir que sovint ha estat una comunicació simultània. Ja des d'un inici a través del forum de l'aula; una vegada decidits els grups cada un de nosaltres ens dirigiem al "Grups de treball" i allí van començar els nostres missatges a través de l'espai "Debat". Inicialment això de seguir els fils de conversa ens provocà en cert embolic que pacientment ho hem arribar a dominar com una eina més de comunicació digital.
Tots els apartats que en Jordi ens ha col.locar de forma tan clara i pulida diferenciant les PAC, el Blog, la Wiki, les converses més generals, etc, ens ha facilitar molt la feina: els missatges han estat força ordenats i ràpidament hem sabut a quina carpeta dirigir-nos per enviar missatges al reste del grup.
Ja quan hem conegut més a fons el funcionament de la Wiki, ens hi hem llençat com aquell qui diu de cap! El xat de la Wiki és meravellós, i molt efectiu. Ha estat la cirereta del pastís: hem guanyar en rapidesa i organització en la nostra comunicació diaria dins la xarxa. És normal tenir temporades on els nostres missatges corren menys per la xarxa a causa de les feines individuals o grupals que primer preparem particularment i després discutiem els treballs fets per cada un de nosaltres per unir les feines adecuadament i aconseguir un treball coherent i clar. Una vegada hem vist que el treball dins la Wiki era, com aquell qui diu, quasi acabada, hem tornat a la comunicació a través de les carpetes muntades per Jordi en l'espai "Debat". Des d'allí ara ja anem pulint la feina i parlem sobre les últimes entrades al Blog i possibles retocs dins la Wiki.
Tant en el Blog com en la Wiki ho hem arreglat de manera que tots quatre participéssim en tots els punts. En  el Blog, per exemple, ho hem fet de manera que tots quatre tractéssim els diferents punts de forma igualitaria.
La comunicació dins la xarxa, l'ús social i interactiu que en fem d'aquesta comunicació ja és un fet universal i aquesta és la nostra assignatura: les tecnologies de la informació i comunicació. Penso que ho hem fet força bé tant l'Eva com en Marc, la Mariona i jo.

El significat dels colors i la comunicació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada