dimarts, 28 de maig del 2013

Tecnologia digital

Ja estem a la darrera etapa del curs i hem començat a realitzar les últimes activitats de l'assignatura. Per organitzar les tasques que s'han d'anar realitzant durant els dies que ens queden, hem fet servir l'aplicació Gantter tal i com ho hem anat fent la resta del semestre. L'eina que més hem emprat aquests últims dies és la wiki, perquè és allí on hem anat creant i desenvolupant el nostre projecte. En aquests moments ja estem més habituats a fer-la servir, ja la utilitzem amb més soltesa i sabem què fer per no topar-nos amb cap inconvenient, sabem com s'hi editen els textos i com comunicar-nos entre nosaltres des dels canals de conversa que la mateixa wiki ens ofereix, entre altres coses.

Zotero, el programa que hem anat fent servir per recol·lectar i gestionar les fonts d'informació escollides per a redactar el projecte, ara ens ha servit també per a fer una bibliografia i webgrafia amb les dades que hi havíem emmagatzemat. Seguint unes poques indicacions, en uns minuts hem aconseguit crear el document i ens hem estalviat temps, ja que no l'hem hagut de transcriure manualment; des de Zotero es crea automàticament.

També hem anat redactant entrades al blog. El fem servir com a diari de treball i com a plataforma on poder expressar les nostres valoracions sobre els processos de creació del projecte i els resultats que es van obtenint. Al mateix temps, esperem que el nostre blog serveixi com a punt de referència per als propers estudiants que cursin aquesta assignatura i, també, a qualsevol persona que es vulgui informar sobre què són les TIC i quines són les seves funcions i utilitats més bàsiques.

Si fem una valoració general de tots aquests recursos, diria que tots ells són realment útils perquè t'estalvien temps i esforços, ja que et faciliten molt algunes tasques.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada